Nomineringsroulette

Den här veckan är dags för nomineringsrouletten. Så fort spelarna ser bilden på skärmen så ska maktspelaren Isabella trycka på knappen. Då kommer rouletten rulla och sen kommer det dyka upp en bild på någon spelare. Den spelare vars bild visas på tvn ska genast nominera en spelare samt berätta en motivering till varför den valde att nominera just den spelaren.

André har fått en ”dödsdom” av maktspelaren så hans öde bestäms av tittarna och kan därmed inte nomineras. Christian och Isabella kan inte heller nomineras. Den första är att nominera är Sergio. Han väljer att nominera Alexander och säger ”Jag menar det inte. Det är svagt. I’m sorry

samla samla2
Samla3

3 tankar kring ”Nomineringsroulette

 1. N

  Från början tyckte jag Patricia var en underbar människa. Men nu har hon blivit vidrig.
  Hon trakasserar ju för fan Alex varenda dag. Fattar hon dåligt? Han vill inte svara på alla hennes frågor och funderingar. Kan hon inte acceptera en annan människa? så har hon fruktansvärt mycket att lära sig.

  Svara
 2. Mia

  Tycker det är bra att patricia konfronterar honom. Hon försöker förstå honom, trots att han varit väldigt arrogant mot flera där inne. Ibland blir hon långrandig men det är väl hennes sätt att bearbeta information och försöka förstå saker. Hon är en fantastisk, intelligent och helt unik människa i mina ögon. Heja Patricia.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.