FREEZE – Christians syster

Christian blir kallad till bikten för att lämna in sin mikrofon av Big Brother. Men det hela var på låtsas och istället blev det freeze. Under freezen så kommer Christians syster in och ropar Hej Ghandi till Christian. Hon kramar om honom och säger att han sköter sig jättebra. Han får även en t-shirt som systern har tryckt en bild på henne själv på.

Innan hon går ut så passar hon på att kolla runt och heja på de andra spelarna. Efter att freezen är släppt så kramar de andra spelarna om Christian. Sen går han in på toa för att smälta det som hände nyss.

christian2 Christian3 christian4 christian5
christian6

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.