Musik eller textmeddelande?

Val av applikationer fortsätter. Denna gång är det Christians tur att gå till belöningsrummet. Applikationerna han har välja på är höra en hit låt vilket tar 10% av batteriet eller textmeddelande från hans mamma vilket tar 20% av batteriet. Han väljer musiken då han inte vill ta slut på hela batteriet. De andra blir lite sura på hans val, då de hade hoppats på att han valde hälsningen.

Men när Christian kommer ut kramar många honom och de förstår och respekterar hans val. De tycker han är en fin människa då hann tänkte på gruppens bästa, då han inte ville att gruppen bara skulle ha 5% av batteriet kvar.

musik musik2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.