Fotosession

Isabella (mamman) har en kamera med i sin packning. Så nu har Sergio tagit vara på möjligheten att fotografera med kameran inne i huset. Så här kommer en fotobomb ifrån alla deras fotosessions 🙂

foto foto2 foto31 foto01291 foto21212 foto391291
foto0929192
fot0fot9ofot010fot02fot020

4 tankar kring ”Fotosession

 1. anne

  Är så fruktansvärt irriterande att Troy och delvis Sergio pratar engelska. Som om han ska vara tuff på något vis. Det är väl ett svenskt program. Han kan ju prata i princip ren svenska. Fan att han slapp vara nominerad.

  Svara
  1. Lina

   Håller inte med! Engelska är ett mycket bättre språk. Svenska är det värsta språket jag lärt mig,Svenska är inte mitt moderspråk. Kan du inte engelska?
   Bra Troy slapp vara nominerad, han har ju varit i huset från början. Anna-Lisa, Sara, Alexander och Lina som ska ut dom närmaste veckorna.

   Svara
   1. anne

    Jo då, Jag kan engelska. Men när det blandas hej vilt mellan engelska, svenska och halvsvenska så är det jävligt rörigt. Sen vad spelar det för roll att någon varit med från början? ALLA är där på lika premisser. Spelar ingen roll när man kom in. Och vad DU tycker om svenska språket när du har kommit hit och bor här det får stå för dig. Sen behöver jag ju inte tala om vad du kan göra om det inte passar med Svenskan.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.