Troy har fattat sitt beslut

Big Brother har nu skickat in plattan i lådan och Troy ska nu göra sitt val, vilka två som får lämna huset redan ikväll. Det är ett jättetufft beslut för honom, han står i flera minuter och funderar. Till slut så säger han det första namnet som är Karin och sen står han och funderar lite till och säger att den andra personen som får lämna är Alex. Dessa två ska på 30 minuter packa sina väskor och lämna huset.

Spelarna är ganska så snabba på att spekulera vad detta kan vara. De ror att detta måste vara en twist, att dom hamnar i ett annat rum intill huset och att tittarna bestämmer sedan vem som sedan ska få komma tillbaka huset. Karin och Alex lämnade huset genom skjutdörren kl 18.04

Vad tror ni läsare? 

5 reaktion på “Troy har fattat sitt beslut

 1. Kirsten

  Fyfan nu har han skaffat säg fiender både i huset och utanför huset. Men han hr snackat så mycket skit om Alex och villat ha ut han från första dagen.

  Svara
 2. Jocke

  Kristen, detta är ett maktspel, han har inte skaffat sig några fiender utanför huset, i så fall är dessa personer helt korkade.

  Helt klart rätt val, intressant tv.

  Svara
 3. Kirsten

  Jocke: Hade Troy varit lojal mot gruppen så hade han skickat ut de som har varit där minst tid. Och bara för han har snackat så mycket skit om Alex, och så har han villat ha ut Alex från första dan. Han(troy) smörar som fan för dom andra i huset, för att de inte skall hata eller tycka illa om honom. Jag själv hoppas att Debbie, Myrna eller någon annan som diggar Alex och Karin att skicka ut Troy så som han skicka ut Alex Och Karin så är jag glad att någon hämnas för Alex och Karin skull. Men får se i kvällens live vad Adam säger, om vi får rösta tillbaka någon av dom, för det verkar vara en twist. Eller så är dom ute för gott.

  Svara
  1. Micke

   Sorry Kirsten! Du får nog följa din Alex via instagram i fortsättningen. 6 nya ska in i huset idag och ingen av de är Alex. Sluta snacka om hämd och grejer, det är ett tv program!

   Svara
   1. Kirsten

    Micke: Jag vet mycket väl att det är ett spel och program och vet att det kommer in 6 nya. Och att Alex och Karin inte tycker om Troy så mycket, för jag såg det på liven. Och vad fan säger du att Alex är min, jag diggar han för att han är modig att göra det som han gör. Och Troy är en satans skitsnackare i huse, har själv sett hur han har snackat skit om Alex på 24/7 när han har pratat med Sasa, Linnea och Sergio.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.